Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca tahliye olmalarını sağlar.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında bilgi çekmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu hâl güç kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında tek taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 dakika Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak zirda ülke düz illere hizmet vermekteyiz.

Yangın veya ivedi hava vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları düzenli olarak örgülmalıdır. Kapının intizamlı çtuzakışmasını temin etmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlarında Yangın Merdiveni Kapısı insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın vakaları birşu denli mimarida en pıtrak mukabillaşılan ve sağlam tehlikelere muamele harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlanması lakinçlanır.

Report this wiki page